skip to Main Content

Vappuviikko on tehty ulkoilusta ja työkiireistä

Hyvää vappuviikkoa! Olen kovalla innolla järjestämässä jotain erityistä meille vapuksi, mutta kovasti näyttää siltä että tukeudutaan ihan vain perinteikkääseen simaan, vappupalloihin ja munkkeihin. Olisin halunnut piknikille, mutta sää ei taida olla riittävän lämmin. Onneksi meidät on kutsuttu vappujuhliin siskolle. Munkkeja paistan jälleen kuten aikaisempinakin vuosina. Viime vuonna melkein sytytin väsymyksissäni keittiön palamaan, kun yritin tehdä kotkalaisesta perinneherkusta Possosta gluteenitonta versiota. Tälle vuodelle olen kehitellyt uuden suunnitelman ja lähden rohkeasti kokeilemaan uudemman kerran. Kivaa muutenkin tehdä suunnitelmia, kun tuntuu että vihdoin alkaa valvomisesta johtunut väsymys helpottamaan. Monille saattaa ehkä kuulostaa vieläkin pahalta kun kerron, että vihdoin meillä nukutaan vain kahdella tai kolmella herätyksellä. Olen kuitenkin varma, että kaikkien huonosti nukkuvien lasten vanhemmille se kuulostaa jo oikein hyvältä.

Minulla on ihan hirmuisesti töitä tälle viikolle. Olen ollut niin paljon liikenteessä viime aikoina, että tietokoneella istuminen on jäänyt vähiin. Meidän lapsi on aloittanut leikkipuistoelämän ja päivät ovatkin kuluneet muiden kiireiden ohella puistossa keinumassa ja hiekkakakkuja tehden. Juniori ihailee liikuttavan paljon isoja lapsia. Juoksee perässä ja yrittää osallistua. Naapurin iso poikakin sanoi, että tuolta taas tulee toi, joka aina seisoo keskellä jalkapallopeliä.

Hassu kontrasti tulee eri päiville, kun toisena on ihan perheenäitinä ja toisena taas hoitaa yritysasioita. Viime viikolla olin ensin tiistaina laskemassa liukumäkeä ja heti keskiviikkona istuin palaverissa Hotelli Kämpissä ja syömässä Savoyssa. Toisaalta aika hienoa kun saa toteuttaa kumpaakin puolta itsessä. Vähän harmillista on tietysti se, että tajuaa istuvansa Savoyssa jakkupuvussa ja hiekkalaatikko-lenkkareissa. Ihan ei saumattomasti mene tämä roolista toiseen hyppääminen. Mahtavaa kun on niin joustava työ ja saadaan hoitoapua isovanhemmilta. Eihän se muuten mitenkään onnistuisi.

Torstaina ajoimme vielä illalla Hartwall Areenalle katsomaan Adam Lambertin konserttia. On se kyllä tosi taitava laulaja ja hyvä esiintyjä!

Nyt tämän pikaisen kirjoituksen jälkeen jatkan tietokonehommia tekemällä muutaman rästihomman alta pois. Ja sitten on vielä yksi vähän suurempikin työhomma jonossa. Pitäisi nimittäin taas koota uusi kirja tämän kuun aikana, jotta ehdimme julkaisemaan sen heinäkuussa. :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top