skip to Main Content

Tutustumassa Tamburiiniin

Me kokoonnumme Kotkan Seudun Yrittäjänaisten kanssa useita kertoja vuodessa tutustumaan jäseniemme yrityksiin ja viettämään yhdessä iltaa. Nämä kokoontumiset ovat paitsi hauskaa ajanvietettä, myös hyödyllisiä. Niissä voi kysellä vinkkejä toisilta yrittäjiltä ja saada hyödyllisiä neuvoja. Olen ollut mukana toiminnassa nyt neljän vuoden ajan ja etenkin yksinyrittäjille (ja tässä tapauksessa kaksinyrittäjälle) tällainen verkosto on tosi tarpeellinen. Minullahan ei ole Arttua lukuunottamatta työkavereita, joten ilman tätä järjestöä oma verkosto jäisi aika kapeaksi.

tamburiini9
Tiina Koskenheimo kertoi meille Tamburiinin historiasta.

tamburiini8

Tällä kertaa meidät oli kutsuttu Tamburiiniin. Tamburiini on Kotkassa Pasaatin kulmalla sijaitseva sisustustuotteita ja kaikkea muuta ihanaa tavaraa myyvä kauppa. Kauppa on tosiaankin täynnä kaikkea mahdollista ja mahdotonta tavaraa. Sekä uutta, että vanhaa. Muistan, kun kävin lapsena ensimmäisen kerran Tiimarissa. Sekosin ihan täysin ja juoksin vain hyllyjen välejä. Nyt tuntui samalta. Joka paikassa oli niin hienoja yksityiskohtia ja kaikkia tavaroita teki mieli hypistellä.

tamburiini7

tamburiini2
Tamburiinista löytyy paljon aitoja vanhoja esineitä ja keräilytavaraa…
tamburiini4
…kuten myös kaikkea söpöä uutta.

Löysin vaikka mitä hienoja koriste-esineitä, mutta valitettavasti meillä on jouduttu tyhjäämään kaikki pöydänpinnat taaperon tieltä. Uusia tavaroita en siis voi hetkeen ostella. Lahjoja aion kyllä käydä hakemassa sitä mukaa, kun tarvetta ilmaantuu. Ja hei siitä tulikin mieleeni, että laitetaan arvonta pystyyn ja arvotaan paketti näitä ihania tuotteita! Tamburiinin Tiina kokosi meille arvottavaksi kuvassa olevan setin, joka sisältää Bloomingvillen tiskiainetta, vanhanajan tiskiharjan ja puuvillaisen tiskirätin. Arvontaan osallistut, kun käyt tykkäämässä blogin Facebook-sivuilla arvontakuvasta. Arvontaan pääset klikkaamalla tästä!

tamburiini11

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

-Liisa

 

This Post Has 2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top