skip to Main Content

Sydämeltään Yrittäjänainen

Huomenna lähden Rovaniemelle Suomen Yrittäjänaisten liittokokoukseen. Viikonlopun aikana kokoustetaan, tavataan ystäviä ja ladataan akkuja. Päällimmäisenä itsellä on mielessä kuitenkin tuleva hallitusvaali, jossa olen ehdolla. Olen haaveillut pääsystä Yrittäjänaisten hallitukseen jo vuosia, mutta aika ei ole lasten takia ollut oikea. Olen vuosien varrella saanut paljon kokemusta niin yrittäjyydestä kuin yhdistystoiminnasta. Kulunut vuosi Kotkan Seudun Yrittäjänaisten puheenjohtajana on kasvattanut  minua paljon.  Nyt on aika lähteä ehdolle ja suuri toive olisi, että tulisin valituksi.

Olen kiitollisena seurannut kuinka motivoitunut hallitus on ajanut etenkin meidän nuorten naisten etuja. Tuntuu oikealta antaa oma panos siihen työhön. Se, että sain viime vuoden lopulla tyttären, on vain lisännyt haluani tehdä Suomen työmarkkinoista tasa-arvoisemmat. Hallituksen toiminnan seuraaminen on vakuuttanut minut siitä, että nämä naiset pystyvät tekemään muutosta pala kerrallaan.

Uskon, että vahvuuteni on vahva markkinointi-ja someosaaminen, jonka olen oppinut oman koulutukseni ja työni kautta. Haluan valjastaa sen tiedon jäsenhankintaan, sillä tiedän että Yrittäjänaisten jäsenyys hyödyttää yrittäjää monella tapaa. Jokainen yrittäjä tarvitsee menestyäkseen laajan verkoston. Verkosto tarjoaa neuvoja, turvaa, virkistäytymistä, ystävyyttä ja taloudellista hyötyä uusien asiakkaiden muodossa. Tarvitsemme mukaan nuoria naisia ja uskoisin että tiedän mistä heitä löytää ja mitä he jäsenyydeltä toivovat.

Toivottakaa onnea matkaan ja lähettäkää virtuaalinen onnenpotku tulemaan!

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top