skip to Main Content

Miljoonan euron kustannussopimus?

Lupasin torstaina että kerron pian meidän uudesta yhteistyökuviosta, josta olen ollut aivan innoissani viime päivät. Saimme kustannettavaksi kirjan Lauri Salovaaran projektista, jossa hän pyrkii miljonääriksi seuraavan 500 päivän aikana. Lauri siis päätti, että hankkii tililleen miljoona euroa ennen kuin täyttää 40 vuotta kesällä 2018. Hän tulee tekemään sen hankkimalla osakkuuksia yrityksistä. Hän aloittaa ilman pääomaa, joten tarjolla on vastineeksi oma osaaminen ja työpanos.

Hanke julkaistiin reilu viikko sitten, jolloin myös me bongasimme sen. Innostuimme siitä heti. Laurilla on tekemisen meininkiä ja hän on todellinen heittäytyjä. Ja kukapa ei haluaisi seurata kuinka hän onnistuu. Ja kuinka voisimme itse tehdä saman. Otimme Lauriin yhteyttä ja kysyimme, että mitä jos tehtäisiin hommasta kirja, jotta hänen matkalla oppimista keinoista voisimme me muutkin hyötyä. Kirjan tulee kirjoittamaan Juha Virranniemi.

Olemme tähän saakka kustantaneet kuusi omaa kirjaamme. Tämä on meidän yritykselle mahtava tilaisuus ottaa seuraava asken ja tehdä jotakin uutta. Kirjasta pyritään tekemään myös käännösversio englanniksi. Meidän vahvuus tässä projektissa on kyky reagoida isoja kustantajia nopeammin ja olla joustavia matkan varrella. Meidän kahden hengen yrityksen päätöksentekoa ei paljon byrokratia vaivaa. Tämäkin hanke laitettiin liikkeelle yhden päivän aikana. Samana päivänä sovimme asiasta Laurin kanssa ja hankimme kirjalle kirjoittajan. Pidän siitä että asiat tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti. Lauri on selkeästi samanlainen ihminen. Uskon että tästä tulee ihan huippu juttu!

Nyt jäämme odottamaan miten Laurin projekti etenee. Voit seurata matkaa osoitteessa http://www.1000000.fi. Sieltä näet tilin saldon sekä käytettävissä olevan ajan. Näyttää siltä että pääsen syksyllä äitiyslomalta suoraan tosi toimiin. En malta odottaa!

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top