skip to Main Content

Kuvausten kulisseissa

Viime maanantaina kävimme kuvaamassa uusia promokuvia meidän yrityksen omaan kuvapankkiin. Pyrimme päivittämään uudet kuvat aina noin vuoden välein, jotta käyttökelpoisia kuvia olisi riittävästi ja että ne näyttävät edes suurinpiirtein samalta kuin me sillä hetkellä. Meiltä pyydetään kuvia esimerkiksi luentojemme markkinointia varten ja nämä maanantaina kuvatut tulevat ainakin tiedotteisiin, joita pian laitamme liikkeelle. Kuvauspaikan valitseminen ei ole ihan ongelmaton juttu. Kesäisin kuvaamme mieluusti ulkona, mutta näin syksyisin vaihtoehtoja on niukemmin. Studio on tietysti yksi vaihtoehto, mutta suosin ennemmin kuvia jossakin miljöössä. Kuvauslavasteiden rakentaminen tai rekvisiitan valitseminen aiheuttaisi liikaa päänvaivaa. Näiden meidän omaan käyttöön tulevien kuvien ei myöskään tarvitse näyttää niin silotelluilta, vaan voivat olla vähän rennompia.

Viime viikolla piipahdin viemässä kirjoja Yrittäjänaisista tutulle kaverilleni Jaanalle Keittiömaailmaan Jumalniemeen. Siellä bongasin heidän hyvän valaistuksensa ja ehdotin kuvauksia heidän liikkeessään. Kotkan Keittiömaailma toimii samoissa tiloissa Iskun kanssa ja saimme luvan kuvata vapaasti koko suuressa myymälässä.

Liisa Seppälä

Liisa Seppälä

Ei ole mitenkään helppoa saada kahta ihmistä onnistumaan kuvassa samaan aikaan. Aina toisella on hassu ilme tai silmät kiinni. Tulee ihan koulujen kaverikuvaukset mieleen. Kohta alan valitsemaan käyttökelpoisia kuvia ja neuvottelemaan Artun kanssa mitkä hyväksytään ja mitkä hylätään. Yritän tietysti saada läpi ne, missä näytän itse hyvältä. ;D Lopullisia kuvia en siis ole vielä saanut valittua, mutta tässä muutamia behind the scenes-kuvia, jotka suuresta kuvapinosta nappasin tähän jutun yhteyteen. Pääsin muun muassa päättämään missä monista mallikeittiöistä nautin tauolla teeni ja Arttu taisi löytää itselleen tarpeeksi miehekkään nojatuolin.

Liisa Seppälä

Arttu Seppälä

Liisa Seppälä

Kiitos siis kuvaajalle sekä Keittiömaailman ja Iskun väelle mukavasta iltapäivästä! :) Olemme aikaisemmin kuvanneet esimerkiksi mutapohjaisessa viljapellossa, ja kyllähän tämä oli aika paljon kivempaa näin.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top