skip to Main Content

Kotona jälleen

Nyt on synttärit vietetty ainakin hetkeksi aikaa. En järjestänyt juhlia, koska haaveissa olisi pitää yhteiset juhlat sitten aikanaan, kun tuo nuori aviomiehenikin ehtii tähän kunnioitettavaan ikään. Arttu on siis minua vuoden nuorempi. Tai itseasiassa vuoden ja noin kuukauden. Eilen alkoi siis kuukauden vaihe, jolloin minä olen 30 ja Arttu vain 28. Jokavuotinen perinne on, että minä huutelen tämän kuukauden ajan vähän väliä kuinka se on kuin laittaisi rahaa pankkiin, kun hankkii itselleen nuoren miehen!

Päätin välttää kakkujen leipomisen sillä, että olemme poissa kotoa. Harkitsimme eri vaihtoehtoja, mutta sitten totesimme, että risteily olisi kaikkein helpoin valinta. Väsyneenä on kiva, kun kaikki on lähellä. Pääsee helposti ravintolaan, ostoksille, yökerhoon ja nukkumaan. Meillä olikin tosi kivaa ja mikä tärkeintä, saimme nukkua pitkään! Onhan se aika hassua, kuinka suomalaisia ratkaisuja olemme tehneet tässä alkuvuodesta. Kävimme Teneriffalla lomalla ja nyt risteilimme Tallinnaan. Alkuvuodesta juhlimme jääkiekkomenestystä ja nimesimme lapsen lelupingviinin Pula-ahoksi. Olen ostanut vaatteeni Seppälästä ja ruokani Prismasta. Ajamme Toyotalla ja telkkarista katson ainakin Kauniit ja Rohkeat. Niin sitä vain perheen myötä alkaa arvostamaan helppoutta ja turvallisuutta.

Nyt minun pitää vielä viikonlopun aikana tehdä lopulliset päätökset kirjoista, joita suosittelen kun menemme haastateltaviksi Seinäjoen kirjastoon viikon päästä. Meitä pyydettiin sinne sunnuntaivieraiksi antamaan lukusuosituksia ja kertomaan meidän omista kirjoista ja sarjakuvan tekemisestä. Ei ole kyllä mitenkään helppoa valita kirjoja! Olen lukenut paljonkin, mutta siitä on jo hetki vierähtänyt. Lapsen syntymän jälkeen en ole lukenut mitään ja sitä ennenkin oli hetki, jolloin keskityin lähinnä neuvolan oppaiden ja netin keskustelupalstojen selailuun. Suositteleminen on muutenkin niin vaikeaa! Ainakin ehdotan paria tuttujen kirjoittamaa kirjaa ja ehkä sitä voisi suositella myös jotain omaakin. On kai se vähän outoa, jos ei suosittele ollenkaan omia kirjojaan. Jos asutte Seinäjoella, niin ajoittakaa kirjastokäyntinne ensi viikon sunnuntaiksi (28.2) ja tulkaa kuuntelemaan meitä ja kysymään visaisia kysymyksiä. Tai vain moikkaamaan. :)

Jään tänne pähkäilemaan kirjavalintaa ja toivotan teille tällä kertaa vaikkapa rentouttavaa sunnuntaita!

-Liisa

PS. Arttu otti kuvan kun luin onnitteluja joita sain tänne blogiin, Facebookkiin ja Instagramiin. Kiitos kaikille! Tuli niin hyvä mieli ihan jokaisesta viestistä! :)

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top