skip to Main Content

Rytmissä

Rytmi on ollut viime aikoina se sana, jota kohti ollaan pyritty. Päivärytmi, työrytmi, ruokailurytmi, rytmitaju. Rytmitajua löytyy ainakin innokkaasti koko ajan tanssivalta kaksivuotiaalta. Vauvalta taas löytyy päivärytmi. Työrytmi on Artulla melko hallussa ja minä yritän pitää ruokailurytmistä kiinni, että pysyn energisenä ja vauvalle riittää maitoa.

Vauvalla on siis tarkka rytmi. Tosin hän heräilee öisin parin tunnin välein, mutta tekee sen aina samaan aikaan. Päivisin hän nukkuu kahdet pitkät päiväunet vaunuissa ulkona. Olen ollut todella väsynyt. Jotenkin väsymystä on kestänyt melko hyvin kun on tullut elämään niin paljon kaikkea kivaa, mielenkiintoista, haastavaa ja hauskaa. Olen tosi tyytyväinen, että olen pitänyt itseni tämän äitiysloman ajan liikkeessä. Viimeksi linnoittauduin kotiin ja voin väsymyksen lisäksi myös henkisesti huonosti. Nyt mieli on virkeä vaikka kroppa onkin väsynyt.

Tässä on kuvituksena making of-kuvia viime lauantailta, kun testailtiin meren jäällä erilaisia tapoja kuvata Yrittäjänaisille somevideoita. Suunnitelmat olivat hyvin erilaiset kuin mihin lopulta päädyimme. Lopulliset videot kuvataan hieman myöhemmin ja uskon, että niistä tulee huomiota herättäviä. Tämä on niin hauska projekti, että olen saanut nauraa tätä suunnitellessa jo monet kerrat.

Työrintamallakin on hyviä uutisia. Saimme kustannettavaksi erään erittäin mielenkiintoisen kirjan, jonka aihe on nyt kovasti ollut julkisuudessa esillä. Kerron tästä tuonnempana tarkemmin, mutta sen voin kertoa jo nyt, että olen tästä todella innoissani! Kivaa palata äitiysloman jälkeen töihin kun yrityksellä on vauhti päällä. Olen ennenkin kertonut, että meillä on yrityksen periaatteena tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa, jotka tuovat meidänkin tekemiseen hyvää energiaa. Tässä on nyt juuri siitä kyse.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top