skip to Main Content

Mitä minulle kuuluu?

Olen pitänyt taukoa blogikirjoittamisesta nyt jo pidemmän aikaa. Siihen on syynä se, että elämäni kuormittui monesta eri tekijästä johtuen alkukesällä melko lailla ja aika alkoi loppua kesken. Silloin oli pakko arvottaa asioita ja tämä henkilökohtainen blogi joutui väistymään ensimmäisenä. Olen monta kertaa halunnut kirjoittaa jonkin postauksen, mutta en ole oikein tiennyt mitä kirjoittaa. Tämä vuosi on ollut niin kummallinen. Tästä on puuttunut täysin sellainen tasainen arki. Välillä on menty tosi lujaa nousukiidossa ja sitten on tullut isoja iskuja vasten kasvoja. Ja joskus nämä asiat ovat vuorotelleet jopa samana päivänä.

Jatkan nyt säännöllisempää blogin päivittämistä. Tulen palaamaan blogissa myös vuoden alkupuolella aloittamaani Hyvinvointihaasteeseen. Sain nimittäin viime keväänä sellaisia ohjeita sekä Hair&Beauty Spa:sta, T2M kuntosalin personal trainerilta että Aktiivi Fysioterapiasta, etten tiedä missä olisin nyt jos en silloin olisi saanut itsestäni huolehtimista oikeille raiteille. On ollut korvaamatonta kun kaiken keskellä peilistä on kuitenkin katsonut terveen ja hyvinvoivan näköinen ihminen. Olen melko ylpeä, että uskoin keväällä ammattilaisia ja tein niitä oikeita muutoksia omassa arjessa. Olen koko tämän hullunmyllyn ajan tuntenut itseni todella vahvaksi.

Teen nyt niin, että laitan tähän alle kuvia viimeisen puolen vuoden ajalta. Näette vähän missä olen mennyt ja mitä tehnyt. Pidetään tämä postaus nyt positiivisena, kun niistä karikoista ei ole onneksi otettu kuvia. Ja ei huolta, nekin ovat olleet sitä kokoluokkaa että niistä päästään kyllä yli.

Nämä kaksi söpöliiniä ovat kasvaneet valtavasti ja oppineet uutta, kuten tästä kuvasta hyvin näkee. Kuopus täyttää kuun lopussa kaksi vuotta ja esikoinen on nyt kolme ja puoli.
Kesään on kuulunut mm. Hippokisat, joissa tyttärelle kävi Virénit. Sinnikkäästi kuitenkin kisa hoidettiin alusta loppuun hymyssä suin.
Minut valittiin Nuorkauppakamarin toimesta Länsi-Suomen Vuoden Nuoreksi Menestyjäksi. Kuvassa vasemmalta oikealle Johanna Akkala, joka ehdotti minua kilpailuun mukaan ja Kati Karhu aluekilpailupäällikkö. Tämä palkinto oli todella upea juttu ja henkilökohtaisesti erittäin iso asia.
Olen ollut Yrittäjänaisten keskusliiton hallituksen hommissa tiiviisti koko vuoden. Tässä kuva liittokokouksesta Kuopiosta. Kuvassa kanssani Annukka Kääriäinen ja kuvan on ottanut Sofia Virtanen.
Helsingin Kirjamessuilla julkaisimme kahdeksannen Pöyrööt-kirjamme. Tiukat neljä messupäivää sisälsivät paljon signeerausta ja lukijoiden kanssa rupattelua. Oli kivaa olla pitkästä aikaa Artun kanssa kahdestaan kirjamessuilla töissä.

Iloista viikon jatkoa! Minun viikko jatkuu kiireisenä töiden parissa ja hyvä niin. :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top