skip to Main Content

Minusta tuli silmälasien käyttäjä

Osa onkin jo nähnyt kuvistani, että sain viime kesän alussa itselleni silmälasit. Asia, joka olisi pitänyt hoitaa jo aikoja sitten. Olin huomannut että näköni on huonontunut, mutta ajattelin sen johtuvan vain siitä armottomasta väsymyksestä. Artun patistamana menin kuitenkin näöntutkimukseen. Ja kyllähän se näkö tosiaan oli huonontunut. Ei paljoa, mutta kuitenkin sen verran, että silmälasien kanssa on huomattavasti mukavampaa ajaa autoa ja katsoa telkkaria. Sain uudet silmälasit juuri viimeisiin Pöyrööt-näytelmän esityksiin. Olihan se hullua, kun ensimmäisen kerran näki näyttelijöiden ilmeet! :D

Kehysten valinta oli tietenkin se paras osa koko hommasta. Halusin ostaa samalla kertaa kahdet eri lasit. Nämä Ivana Helsingin mustat, sekä sellaiset himmeän kultaiset pilottimalliset. Näitä olen käyttänyt enemmän, vaikka toisistakin tykkään kovasti. En ole kokenut silmälaseja millään lailla hankaliksi. Pystyn jopa piirtämään lasit päässä.

Haluan vielä erikseen kiittää Seinäjoen Epstorilla sijaitsevaa Specsaversia. Olen tavannut yrittäjä Anssi Kivistön vuosia sitten ohimennen, mutta hän jäi mieleen asiantuntevana ja ystävällisenä ihmisenä. Oli siis helppo suunnata hänen liikkeeseensä. Tapasin useita henkilökunnan jäseniä ja kaikki auttoivat ja neuvoivat. Erityisesti pidin siitä avusta, jota sain silmälasien mallia valitessani. Pitää uskaltaa olla rohkeasti asiakkaan makutuomarina ja siinä he onnistuivat. Menkää siis Specsaversille ja etenkin Seinäjoen liikkeeseen. Tämä ei ole maksettu yhteistyö vaan ihan vain kiitos ja kehu. Terkkuja sinne!

Hyvää viikonloppua kaikille! Minun suunnitelmiin kuuluu hiihtäminen ja lepääminen.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top