skip to Main Content

Maanantai

Yleensä meidän elämässä ei juurikaan huomaa eroa viikonlopun ja arkipäivien välillä. Töitä on tavallaan aina odottamassa, mutta itse voi valita koska ne tekee. Tänään oli kuitenkin niin vastoinkäymisten päivä, että päätin syyttää kaikesta maanantaita. Mitään suurempaa vahinkoa ei toki käynyt, mutta tunnelma oli vain kaikinpuolin harmaa. Pitkin päivää tapahtui kaikenlaista pientä ja ärsyttävää. Ensin hajosi pyykkikone lopullisesti ja sekä korjaajaa, että mahdollisesti uutta konetta, joutuu odottamaan niin kauan, että kohta pyykkivuorta pitkin voi laskea liukumäkeä. Sitten minun piti mennä ostamaan taulupohjia, mutta kun pääsin kaupan eteen, se oli sulkeutunut kaksi minuuttia aiemmin. Paras ystäväni joutui perumaan tapaamisemme juuri, kun olin ajatellut parantaa mieleni nauramalla hänen kanssaan elämän pienille vastoinkäymisille. Kaiken kruunasi, kun käydessäni ruokakaupassa paikallinen narkkari alkoi pakata ostoksiani puolestani. Kun hän oli asettelemassa vaippapakkauksia hihnalta ostoskärryyni, vartija ohjasi hänet ulos.

Onneksi kotona odotti kaksi ihanaa henkilöä. Toinen oli yrittänyt katsoa Super Bowlia tallenteelta viimeiset kahdeksan tuntia, mutta joutunut keskeyttämään noin sata kertaa. Keskeytyksien syynä oli toisen henkilön juuri opittu kävelytaito ja harjoitukset, jotka muistuttavat lähinnä extreme-urheilua.

Kuvan otin tänään tuosta meidän rannasta, kun pyrytti lunta niin hienosti. Ulkoilu kameran kanssa on tosi mukavaa, pitäisi tehdä useammin. :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top