skip to Main Content

Hyvinvointihaaste osa 1: Nyt mennään!

Sovittiin Pöyröön emännän kanssa että lähdetään molemmat mukaan hyvinvointihaasteeseen. Emäntä seikkailee hyvinvointiaiheisissa sarjakuvissa ja minä taas seikkailen kuntosalilla, kauneushoitolassa, kampaajalla, fysioterapiassa ja hieronnassa. Seinäjoelle muuttaessani päätin, että nyt tehdään kerralla muutos omaan oloon. Jokainen äitiyslomalta palaava tietää millaista se on, kun pitää hypätä melko kylmiltään takaisin työelämään. Siinä tarvitsee hetken ihmetellä että kuka minä olinkaan. Itselläni on tulossa kovia haasteita kun saan ja joudun olla paljon esillä niin täällä kotimaassa kuin syksystä alkaen myös Japanissa. Haluan löytää vanhan itsevarman itseni ja saada uutta jaksamista.

Sain avukseni aivan uskomattoman huippuammattilaisten porukan. Täällä Seinäjoella saa yhden katon alta todella kätevästi kaikki hyvinvointiin liittyvät palvelut. Nyt seuraavien kuukausien aikana pääsenkin siis hyödyntämään T2M-kuntosalin palveluja, Aktiivin fysioterapiaa, Hair&Beauty Spa:n kauneushoitolapalveluja sekä kampaamoa. Kerron teille jokaisesta käynnistäni ja lisäksi kuvailen videopätkiä.

Omasta fiiliksestä voisin sanoa sen verran että olen aivan järjettömän helpottunut ja onnellinen koko tästä projektista. Vaikka olemme vasta lähdössä liikkeelle, niin tuntuu jo nyt että paino on nostettu pois hartioilta. Yrittäjänä ja äitinä joutuu aina tekemään kaiken itse ja monesti yksin. Nyt tässä hommassa voin vain kuunnella ja toteuttaa. Jätän siis itseni ammattilaisten hoteisiin ja aion nauttia matkasta. Seuraavaksi kirjoitankin teille siitä miten tämä laiska piirtäjä saa itsensä liikkeelle kun personal trainer laittaa vauhtia.

-Liisa

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top