skip to Main Content

Kouvot voittaa tänään suomenmestaruuden

Kuten urheilua seuraavat hyvin tietävät, Korisliigassa on käynnissä finaalipelit. Mestaruudesta pelaavat tänä vuonna Kouvot ja Pyrintö. Meillehän tämä on tietysti tarkoittanut yhden perheenjäsenen totaalista sekoamista, jännittämistä ja kannatusreissuja melkein 300 kilometrin päähän. Artun pikkuveli siis pelaa Kouvoissa ja isoveli on elänyt täysillä mukana tätä menestystä. Kyllähän minuunkin on tämä playoff-kärpänen päässyt puraisemaan ja monta kertaa olen ollut Kouvolassa jäähallissa hakkaamassa rumpua.

IMG_1010

Hienoa että viimein Kouvot pelaa finaalissa, kun olemme niin monena vuonna lähteneet innoissamme playoff-peleihin kannustamaan. Joka vuosi olemme uskoneet täysillä menestykseen. Jopa niin paljon, että viime vuonna meidän lapsen ristiäiset oli sovittu pidettäväksi vasta viimeisen mahdollisen finaalipelin jälkeen. Kouvojen menestyksen lisäksi jännitettiin, että mahtuuko lapsi ristiäismekkoon.

IMG_1028

Joka tapauksessa, tänä vuonna meillä on ollut ihan oikeasti aihetta siirtää kaikki menot sivuun ja keskittyä hulluun fanittamiseen. Niin monena vuonna olen istunut hillitysti Artun peleissä katsomossa, kun en halunnut nolata Arttua hullulla kannustamisella. Ajattelin että tyttöystävän ei kannata kovaan ääneen kehua oman miehen suorituksia. Yhtenä vuonna kyllä painatin T-paidan jossa oli Artun kuva. :D Ihanaa siis vaihtaa lajia ja lopettaa se turha edustaminen. Tekee hyvää ihmiselle huutaa ja rummuttaa kaksi tuntia oikein sydämensä kyllyydestä. Tietysti vähän harmi on se, että pian tämä peleissä riehuminen päättyy, kun Kouvot voittaa tänään viidennessä finaalissa suomenmestaruuden. Tänään siis on ensimmäinen mahdollinen ratkaisupeli ja ei minulla ainakaan ole epäilystäkään etteikö tänään juhlittaisi. :)

Jos et pääse Kouvolaan paikan päälle niin katso peli telkkarista TV 2 klo 18. Ja siitä sitten sulavasti vaihto jääkiekon pariin kahdeksan aikoihin.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top