skip to Main Content

Vihaisia lintuja ja iloisia ihmisiä

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3 Meidän ystävänpäivää vietettiin Otsolan Kumparepuistossa järjestetyssä Angry Birds go snow-tapahtumassa. Olimme merkinneet sen kalenteriin jo aikaa sitten ja eilen vielä harmittelin ettei lunta ole yhtään. Tuli kyllä hyvä mieli kun katsoin aamulla ulos ja joka paikka oli valkoisena. Lunta pyrytti sitten päivän aikana oikein kunnolla.

Liisa_Seppala

Teki itsellekin hyvää viettää aikaa ulkoilmassa ja tarpoa lumisohjossa. Ja koko tapahtuma oli tosi hyvin järjestetty! Heti kun saavuimme paikalle, meitä kävi kaksi eri järjestäjää tervehtimässä ja kertomassa mistä löytyy mitäkin. Kaikki olivat hyväntuulisia ja tekemistä riitti. Jopa alle vuoden vanha viihtyi hyvin pulkassa ja ihmisvilinässä.

Liisa_Seppala2

Arttu_Seppala2

Meidän lapsi on oppinut vanhemmilta serkuiltaan leikkimään keppihevosilla. Ostimme hänelle nimipäivälahjaksi oman keppihevosen ja se on osoittautunut hitiksi. Kotona joudumme kantamaan häntä vähän väliä, kun hän haluaa laukata pitkin olohuonetta. Ehkä hän innostuu leikkimään isompana Zorroa tai cowboy-leikkejä. Vielä tällä hetkellä hän on enemmän kiinnostunut Tuttiritarista. Lapsen ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän huomasi, että Kumparepuistoon oli rakennettu keppihevosratsastusrata. Siellä sitten juoksimme ja hyppäsimme esteitä Artun kanssa vuorotellen.

Arttu_Seppala3

Arttu_Seppala

Tulimme äsken kotiin ja jäin selailemaan näitä lumisia kuvia. Kamera oli läpimärkä, mutta kuvaaminen lumisateessa on aika hauskaa. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut kiva päivä! Meillä on edessä tosi jännittävä viikko. Maanantaina annetaan telkkarihaastattelu, tiistaina palaveerataan Helsingissä ja perjantaina minä täytän 30!

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top