skip to Main Content
liisa seppälä

Glamouria

Minussa asuu ja on aina asunut glamourin kaipuu. Nautin kaikesta kauniista ja haaveilen kaikesta luksuksesta. Olisi ihanaa juoda shampanjaa ja viettää pitkiä lomia perheeni ja ystävieni kanssa. Vastapainona tälle on peruspihi-luonteeni. Mikään ei saisi maksaa mitään tai alkaa ahdistus. Muille voisin ostaa vaikka ja mitä, mutta itseensä kun käyttää rahaa, niin se on se suurin synti. Siitä syystä rantalomani niin usein vaihtuvat itseruskettavan levittämiseen. Olen siis yrittänyt löytää sellaista pientä arjen luksusta, joka ei sotisi tämän säästövimmani kanssa. Mutta kertokaa minulle, että miksi se on niin mielettömän vaikeaa saada edes pienen pieni pala glamouria omaan elämään?

Aina kun jotakin tällä saralla yritän, niin se menee pieleen. AINA! Lapsiperheen arjessa aina sattuu ja tapahtuu ja on ihan mahdotonta kuvitella, että olisi mahdollista ainakaan pidemmän aikaa hemmotella itseään. Ja sitten kun vielä omaa vähän häsläämiseen taipuvaisen luonteen, niin ongelmilta ei voi välttyä. Tässäpä taas yksi tarina. Päätin äsken, että vietän keskellä päivää ihan pienen hemmotteluhetken ja lakkaan kynteni. Ehdin lakata yhden kynnen punaiseksi, kun kynsilakkapurkki lensi kaaressa vessan lattialle niin, että lakkaa roiskui lattialle, lavuaariin, seinille, matolle, kaappeihin ja omiin vaatteisiini! Ja paljon! Aloin sitä hätäisesti pyyhkimään ja heitin paperin vessanpyttyyn. Samalla hetkellä tajusin, että se paperi tietysti sotkee sen vessanpytyn myös. Siinä hetkessä, kun pesin vessanpönttöä käsin kynsilakanpoistoaineella, niin kävi hetken mielessä, että eikö maailmankaikkeus olisi voinut suoda minulle sitä hemmotteluhetkeä. Tiedän, maailman pienimpiä ongelmia, mutta ottaa silti päähän.

Tämä kuva otettiin viikko sitten, kun olin lähdössä ystävieni kanssa ulos. Mietin, että mihin julkaisuun kuva sopisi. Tänään vessaa pestessäni tajusin, että hirveän kivasti sopisi tähän vuodatukseen. Varsinkin, kun jouduin lähtemään illanvietosta kotiin, koska olin saanut tyttäreltäni oksennustaudin. Oksensin koko yön ja seuraavan päivän. Joka oli muuten meidän kuudes hääpäivä.

Toivotan kaikille glamouria elämään ja hyvää viikonloppua!

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top