skip to Main Content

Miä muistan 3.

350.00

60x40cm, akryyli kankaalle.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): miamuistan3 Osasto:

Kuvaus

”Miä muistan” on sarja, johon kuuluu kotkalaisaiheisia maalauksia.

Moikka!

Olen kuvataiteilija ja sarjakuvapiirtäjä Seinäjoelta. Olen alunperin Kotkasta kotoisin. Olen tehnyt Pöyrööt-sarjakuvaa yhdessä aviomieheni kanssa 10 vuoden ajan. Sarjakuvat ovat lähellä sydäntäni, mutta sen lisäksi nautin suunnattomasti myös maalaamisesta. Akryylimaalauksissani toistuu pohjalaiset teemat. Tauluissa tuodaan esiin pohjalaisuuden erityispiirteitä: Luontoa, kulttuuria ja pohjalaista luonnetta. Taulut tunnistat salmiakkikuviosta, joka löytyy jokaisesta taulusta joko yksittäisenä kuviona tai jussiraitana.

Työtilani sijaitsevat Seinäjoen Piirin Ateljélla. Otan mielelläni vieraita vastaan. Tauluihin voi tulla tutustumaan tai kanssani rupattelemaan aina kun olen työhuoneella. Olen vähän huono keittämään kahvia, mutta coca colaa on aina tarjolla! Tervetuloa!

Pidän säännöllisesti näyttelyjä. Näyttelyni saattavat tulla vastaan yllättävissä paikoissa, sillä ajattelen, että taiteen pitää tulla ihmisten luo, eikä päinvastoin. Arkisissa hetkissä ja arkisissa paikoissa. Teen myös mielelläni tilaustöitä. Ota ihmeessä yhteyttä, jos seinäsi kaipaa uutta taulua.

Terveisin, Liisa Seppälä

Back To Top