skip to Main Content

Me nähtiin Pöyrööt-näytelmä kokonaan!

Viime perjantaina päästiin katsomaan koko Pöyrööt-näytelmän läpimeno. Mukana oli koko paketti puvustusta, lavastusta, ääniä ja valoja myöten. Ennakkoon jännitti melko paljon, sillä olimme olleet edellisen kerran mukana kun käynnissä oli vasta lukuharjoitus. Sen jälkeen olin kerran käynyt katsomassa lavastusta ja puvustusta, mutta muuten kaikki oli uutta. Katsoin koko esityksen aivan huuli pyöreänä. Koko näytelmä oli kuin sarjakuvaa. Se oli erikoinen, hauska, yllättävä ja jotenkin ihmeellisen lumoava.

Käsikirjoittajat tauolla. Mikko Kaukolampi myös ohjaa näytelmän.

Koko sillä Vanhan teatterin porukalla, joka Pöyrööt-näytelmää on tehnyt, on ollut todella hyvä henki. Kaikki tekijät ovat niin hulvattoman hauskoja, että se on selvästi tarttunut näytelmään. Sinne oli tullut paljon uutta käsikirjoituksen ulkopuolelta. Tai ainakin sellaista mitä en osannut pelkän tekstin perusteella kuvitella. Siinä näkyi teatterin taika hyvin konkreettisesti, kun hahmot olivat hypänneet juuri oikeanlaisina sarjakuvista näyttämölle. Olen aivan ällikällä lyöty mitä teatterilla voi tehdä!

Emännät

Koko näytelmän katsomisen kokemus oli hurja tunteiden vuoristorata. Siellä oli koko meidän Pöyrööt-historia esiteltynä. Lopusta liikaa paljastamatta voin kertoa, että siellä on todella koskettavaa tekstiä mitä Arttu on kirjoittanut kotiseudustaan. Itku siinä lopulta tuli ja tulee varmasti vielä ensi-illassakin. Ajatelkaa, että se enskari on jo ensi viikolla! Jotenkin niin vaikeaa käsittää, että se on jo niin lähellä.

Muistakaa varata lippuja ja tulla meitä tapaamaan. Olemme siellä kaikissa näytöksissä paikalla. Lippuja voit varata täältä: www.netticket.fi

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top