skip to Main Content

Miten ihana perjantai!

Ihan ensiksi hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! Mieliala on korkealla ja fiilis hyvä! En tiedä johtuuko se upeasta syyssäästä vai siitä, että olen päässyt melkein kokonaan eroon monta kuukautta vaivanneista lantiokivuista. Kävin tällä viikolla Helsingissä osteopaatilla Osteopatiakeskus Valossa ja sen jälkeen olen taas päässyt kävelemään tosi hyvin. Osteopaatin nimi oli Sinikka Tiainen ja suosittelen häntä kaikille, joita vaivaa sama ongelma kuin minua vielä viime viikolla.

Viime aikoina olen saanut olla tekemisissä useankin rautaisen ammattilaisen kanssa. Viime viikko nimittäin alkoi katastrofaalisissa merkeissä, kun meidän iMac ei suostunut käynnistymään. Istuin siirrettävä kovalevy käsissä koneen edessä tarkoituksenani varmuuskopioida piiiitkästä aikaa, ja kone ei lähtenyt käyntiin. Paniikki oli melkoinen ja kelasin mielessäni mitä kaikkea kone mahtoi sisältää ja koska se oli viimeksi varmuuskopioitu. Ainakin hääkuvat ja esikoisen kaikki vauvakuvat. Lisäksi meidän kaksi viimeisintä kirjaa kokonaisuudessaan. Onneksi Mikko Ritvanen (http://ritvanen.net/) osasi auttaa meitä. En ollut aikaisemmin ollut hänen kanssaan tekemisissä, mutta hänen ammattitaitonsa kyllä vakuutti meidät. Hän osasi heti sanoa että näytönohjain on hajonnut ja melko varmasti tiedostot ovat edelleen koneessa tallessa. Pystyin taas hengittämään. Meillähän oli onneksi myös Time Capsule raksuttamassa huoneen nurkassa. Koskaan ei oltu katsottu mitä sinne oli tallentunut, mutta onneksi sieltä löytyi koko hajonneen tietokoneen sisältö ja Mikko siirsi ne meidän uudelle koneelle. Tämä kaikki siis Helsingistä käsin etänä. Hienoa palvelua kaiken kaikkiaan.

Tänään oli Ilkassa juttu meistä. Kiva ja positiivinen kirjoitus. Kehut siis myös jutun kirjoittaneelle Maarit Alkulalle ja hienoja kuvia napsineelle Krista Luomalle. Ja tähän samaan syssyyn pitää vielä kehua Ilkan toimivaa digilehteä.

Meillä on nyt alkanut yläkerrassa remontti. Makuuhuone siirtyy työhuoneen tilalle ja vanhasta makuuhuoneesta tehdään lastenhuone. Ja kotitoimisto on jatkossa historiaa ja uudet toimistotilat etsitään kodin ulkopuolelta. Harmittava, mutta pakollinen muutos. Arttu saa sitten levitellä paperinsa vapaasti uuden toimiston pöydille ja soitella rauhassa asiakkaille. Hyvin on myynti tänä vuonna sujunutkin ja tässä jännitetään että lyödäänkö tänä vuonna uuden kirjan kanssa myyntiennätyksiä. Viime vuonna julkaisimme Oikias olemisen opas-kirjan lokakuun lopussa ja vuoden loppuun mennessä sitä oli myyty jo 4500 kappaletta. Tänä vuonna Pohojammaalta kotoosin-kirjaa on jo nyt myyty 3500 kappaletta. Naurattaa kun eräs kilpaileva yrittäjä muutamia vuosia sitten sanoi, että meidän sarjakuvan suosio alkaa hiipumaan. Todella ylpeänä olen kun saan osoittaa ilkeämielisten ihmisten pahat puheet vääriksi.

Erään kaikkien Yrittäjänaisten tunteman henkilön sanoin toivotan AURINKOA kaikille!

-Liisa

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top