skip to Main Content

Jussi Pöyröö hyppää J. Rinta-Joupin matkaan

Kohta on nainen ratissa, nimittäin uuden Opel Insignian ratissa! Iloisin mielin täällä kirjoittelen teille uusia kuulumisia. Me solmittiin erittäin mieluinen uusi yhteistyösopimus autoliike J. Rinta-Joupin kanssa. Tullaan tekemään heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä ja Pöyrööt-sarjakuva tulee seikkailemaan eri muodoissa heidän nettisivuillaan ja Facebookissa. Meitä voi lisäksi jatkossa tavata heidän eri tapahtumissa.

Saatatte myös törmätä ERITTÄIN hienoon uuteen Pöyrööt-Opeliin, jota ajaa ERITTÄIN hymyileväinen kuljettaja. Piirsin viime viikolla teippaukset uuteen autoon ja tänään Arttu kävi hakemassa sen meidän käyttöön J. Rinta-Joupin Seinäjoen liikkeestä. Olen nähnyt kuvia ja videoita valmiiksi teipatusta autosta enkä malta odottaa että Arttu ajaa sen meille kotiin ja pääsen itse ratin taakse. On se ihan hullua piirtää tietokoneella jotain ja nähdä kuinka se on yhtäkkiä hienon uuden auton kyljissä. Näkemäni perusteella olen erittäin tyytyväinen siihen, miten auto on teipattu. Sen teippasi Mika Voutivuori (MW-design) ja mielestäni siinä on käytetty hyvää silmää. Palaan auto-asiaan heti kun pääsen kokeilemaan millainen uusi Insignia on ajaa.

Ai niin, menkää ihmeessä katsomaan miltä uusi auto näyttää ja tykätkää samalla J. Rinta-Joupin sivusta, niin voitte seurata mitä kaikkea pöyröötä keksimme heidän kanssaan: www.facebook.com/Jrintajouppi

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top