skip to Main Content

Koripalloviikonloppu

Meidän viikonloppu meni vahvasti koripallon merkeissä. Lauantaina oli Artun oman joukkueen peli Joensuussa, joten me olimme pikkutyypin kanssa kotona kahdestaan koko päivän. Artun veli pelaa Loimaan Biisoneissa koripalloa ja samassa joukkueessa pelaa myös meidän lapsen kummisetä. Katsoimme Biisoneiden lauantaista peliä telkkarista. Meidän lapsella on jo vahva pohja koripallon seuraajana. Ensimmäistä peliä katsoimme, kun hän oli kuuden päivän ikäinen.

korista

Sunnuntain vietimme Vantaalla, kun Biisonit pelasi VTB-liigaa ja sai vastaansa TsSKA Moskovan. Ja olihan se melkoinen taistelu, joka valitettavasti päättyi tappioon. Viikonlopun pelien lopputulokset eivät menneet muutenkaan nappiin, kun Biisoneiden tappioiden lisäksi myös Artun joukkue hävisi lauantain pelin. Meillä oli silti kivaa Vantaalla Energia Areenalla ja lapsikin viihtyi uusissa rattaissa. Jännitin kyllä ennakkoon, että meneekö reissu taaperon kanssa yhtä helposti kuin silloin, kun hän oli vauva. Pienempänä urheilutapahtumat menivät vaivattomasti päiväunien merkeissä. Nyt pitää välillä jaloitella, leikkiä, syödä välipalaa ja sitten taas ottaa vähän lepoa. Koripallo on kyllä tosi perheystävällinen laji, koska hallit ovat lämpimiä ja pelissä tapahtuu koko ajan.

arttu_seppala
Pikkuinen isin kanssa kannustamassa setää viime keväänä Kouvolassa.

Oli muuten hurja tilanne sunnuntaiaamuna, kun meidän ihan uusi iPhonen laturi poksahti tulilieskojen saattelemana hajalle. Onneksi ei syttynyt tulipaloa! Muistakaa olla tarkkana missä ja milloin lataatte puhelimia ettei kenellekään käy huonosti.

Turvallista viikon jatkoa! :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top