skip to Main Content

keikkuu muttei kaadu

Nimittäin tämä meidän perheen arki. Olemme viimeisen viikon ajan raivolla järjestäneet asioita uuteen uskoon. Tuntuu että jos sekunniksikin hellittää, niin se kostautuu seuraavassa hetkessä. Eli jos otan vapaaillan ja jätän tiskit laittamatta, niin varmasti kärsin siitä seuraavana päivänä. Meillä onkin nyt asiat vähän paremmin reilassa, kun olemme jaksaneet sitkeästi mennä eteenpäin. Isoimpana asiana on tällä viikolla aloittanut lastenhoitaja, joka on osoittautunut erittäin hyväksi ideaksi. Esikoinen on hänestä innoissaan ja me saamme paljon kaivattua aikaa siivoamiseen, juoksevien asioiden hoitoon ja töiden tekemiseen. Arttu saikin heti tälle viikolle tärkeän työpalaverin ja minä pääsin jumppaan!

Meidän lapsi karkasi muutama kuukausi sitten ulos juoksemaan sukkasillaan. Ovi oli jäänyt raolleen, kun Arttu lähti viemään roskia. Lapsi juoksi päättömästi pitkin pihaa, heilutti käsiään ja nauroi kovaan ääneen. Minusta tuntui samalta kun pääsin hetkeksi kotoa. Teki mieli heittäytyä maahan nauramaan kun pääsin kuntosalille. Ja miten minä olenkaan aina vain velvollisuudentunteesta raahautunut salille. Nyt se tuntui maailman parhaalta paikalta, oikea keidas autiomaan keskellä.

Tulisiko kenellekään mieleen jotain uutta reseptiä kanasta ja bataatista? Ilman mausteita. Imetysdietti jatkuu edelleen, mutta se on tuonut tullessaan jopa kuuden tunnin unipätkiä. Vauva on iloinen ja onnellinen. Olen nyt tehnyt riisijauhosta, vedestä ja öljystä itselleni leipää. Hiiva ja leivinjauhe ei sopinut neidin vatsalle, mutta leivistä tulee silti ihan hyviä. Yhden uuden ruoka-aineenkin sain sopimaan ruokavalioon. Voin syödä poroa. Poroa ja bataattimuusia. Ja jostain ihan kumman syystä vihreitä kuulia. En käsitä miten ne sopii, vaikka muut karkit ja marmeladit aiheuttavat tyttärelle vatsavaivoja.

Huomenna meillä on Kotkan Seudun Yrittäjänaisten hallituksen kanssa kokous ja lähdetään taas vauvan kanssa kokoustamaan. Tuttipulloa ei ole vieläkään saatu käyttöön, joten meidän kahden symbioosi jatkuu.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top