skip to Main Content

Hän on täällä

Maanantaina aamuyöstä syntyi meidän ihana ja kaunis tytär. Hän on uskomattoman täydellinen. Olen itsekin jotenkin valmiimpi äitiyteen ja tunneside on ollut heti ensi hetkistä tosi voimakas. Ehkä se johtuu siitä, että osaan jo hoitaa lasta, eikä tarvitse niin paljon jännittää ja opetella. Pystyn keskittymään täysillä vauvaan.

Synnytys oli ihan samanlainen koettelemus kuin ensimmäinenkin. Tähän liittyi myös ylimääräistä draamaa, kun menetin melko paljon verta, eikä syytä meinannut löytyä. Onneksi vuoto saatiin tyrehtymään ja olen jo aika hyvässä kunnossa. Onneksi tällä kertaa kohdalle osui tosi hyvä kätilö, joka teki kokemuksesta ensimmäistä paremman. Meidän ei ollut aluksi tarkoitus ottaa perhehuonetta, mutta koska olin sen verran väsynyt, myös Arttu jäi sairaalaan. Esikoinen oli isovanhemmilla. Pääsimme onneksi parin päivän jälkeen kotiutumaan, vaikka vauvaa tutkittiinkin normaalia tarkemmin, koska lapsivesi oli mennyt yli 30 tuntia ennen syntymää.

Nyt olemme kotona ja arki on alkanut sujumaan mukavasti. Esikoinen suhtautuu uuteen pikkusiskoon tosi hyvin ja antaa vauvan olla rauhassa. Esikoinen on niin ihana kun hän käy näyttämässä siskolle lelujaan. Nyt viimein on alkanut tuntua siltä, että meillä on ihan oikea perhe. Aikaisemmin oli tunne että perheen perustaminen on vielä kesken, kun toiveena oli kuitenkin vielä ainakin toinen lapsi. Nyt meinaan pakahtua ilosta kun katson näitä kahta ihanaa yhdessä. Ja Arttua, joka pitää meistä kaikista niin hyvää huolta.

Onnellisin terveisin, Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top