skip to Main Content

Ennen kukonlaulua

Meillä herätään klo 5.00 joka iiiiikinen aamu. Yhdeksän kuukauden ikäinen herätyskelloni pärähtää aina samaan aikaan. Ei siinä auta muu kuin lähteä alakertaan keittämään vauvalle puuroa ja itselle mustaa teetä. Kahvi olisi varmasti tehokkaampaa, mutta en ole vielä opetellut sitä juomaan. Aamulla ensimmäisenä avaamme verhot ja meillä on ollut tapana katsoa kun naapurin täti on rannassa uimassa. Nyt parina viime päivänä aamut ovat olleet jo hämärämpiä ja naapurin uinti-intokin on tainnut kylmien säiden myötä hyytyä, koska häntä ei ole nyt viikonlopun aikana näkynyt.

Olin eilen Kotkan Yrittäjäjuhlassa. Tulin jo kymmenen maissa kotiin nukkumaan, vaikka olisin viihtynyt pidempäänkin. Juhlissa oli hyvä meininki ja paljon ystäviä paikalla. Nämä erilaiset juhlat ovat yksi erittäin hyvä syy kuulua järjestöihin. Koska sitä muuten saisi laittaa juhlavaatteet päälle ja nauttia hyvästä ruuasta ja ohjelmasta. Yrittäjyyden kannalta erilaiset verkostoitumistilaisuudet ovat aina hyödyllisiä. Arttu ja lapset olivat menneet kaikki lastenhuoneeseen unille ja minä sain nukkua yksin isossa makuuhuoneessa. Viideltä aamuyöstä minulle tuotiin nauravainen konttailija, joka oli innokas aloittamaan taas uuden päivän. Yön hän oli taas tapansa mukaan hulinoinut ja pitänyt isäänsä hereillä.

Aikaiset herätykset olen pyrkinyt hyödyntämään aloittamalla työnteon jo aamusta. Piirrän kaikessa hiljaisuudessa sarjakuvia samalla kun tytär harjoittelee seisomista vieressä. Nyt onkin valtavan paljon piirtämistä tänä syksynä. Uutta kirjaa aloitan tekemään pian ja se julkaistaan jälleen Helsingissä kirjamessuilla. Uusia tuotteita on tulossa paljon ja niitä suunnitellaan parhaillaan. Tuotteiden suunnittelussa ja tilaamisessa on parasta se, että saa itse niitä samoja käyttöön.

Kivaa sunnuntaita kaikille! Meillä on tänään perheen ensimmäinen yhteinen leffailta.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top