skip to Main Content

Edelleen kolmen hengen perhe

Kirjoittelen pikaisesti kuulumisia. Ensinnäkin, olemme edelleen kolmen hengen perhe. Laskettu aika on viikon päästä ja kuten edellisellä kerralla, en osaa yhtään arvioida koska tytär päättää syntyä. Viimeksikään ei juuri ennakoivia supistuksia ollut, vaan kaikki lähti kerralla käyntiin. Meillä on täällä tehty remonttia, kun olemme järjestäneet huoneita uusiksi sopimaan paremmin nykyiseen elämäntilanteeseemme. Kerroinkin jo aiemmin että työhuone sai lähteä ja työtilat vuokrataan muualta. Aika paniikin saa luotua itselleen, kun tehtävää on paljon ja päivät ennen synnytystä alkaa vähenemään. Hullu ajatus, että synnytys voi käynnistyä koska tahansa ja olla kuinka nopea tahansa. Eli minulla voi olla tytär sylissä vaikka muutaman tunnin päästä. Tuskinpa sentään, mutta koskaan ei voi tietää. Ei ole mitenkään helppoa minunlaiselle suunnitelmalliselle ihmiselle. Huomenna meillä on vielä päivällä menoa ja illalla on Kotkan Seudun Yrittäjänaisten syyskokous. Muuten kalenteri näyttää tyhjää.

Olen fyysisesti aika onnettomassa kunnossa. Olen jo kuukauden verran pystynyt nukkumaan vain istuma-asennossa ja tunnin pätkissä. Kuuden tunnin jälkeen on pakko nousta ylös kävelemään. Painoa tulee yli kilo viikossa. En muistanut miten rankkaa tämä loppuvaihe on. Olen kateellinen niille naisille, jotka ovat vielä loppuvaiheessa elämänsä kunnossa. Henkisesti jaksaisin vaikka mitä. Olenkin keskittynyt tekemään suunnittelutyötä tietokoneella. Onneksi elämässä on paljon haasteita, joissa voi käyttää päätään.

Iloa tuo myös hyvin onnistunut remontti. Lastenhuoneesta tulee tosi hieno ja me aikuisetkin saadaan oma makuuhuone. Laitan kuvia kunhan kaikki tavarat ovat paikallaan. Jos en viimeisillä sisustusvalinnoillani onnistu pilaamaan lopputulosta.

Viettäkäähän mukava viikko!

-Liisa

This Post Has 2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top