skip to Main Content

Viikonloppuna juhlittiin yksivuotiasta

Viikonloppuna vietettiin meidän lapsen synttärijuhlia. Juhlat onnistuivat loppujen lopuksi tosi hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Katastrofin ainekset oli kyllä ilmassa. Juhlien piti olla lauantaina, mutta minulle nousi kuumetta perjantai-iltana. Voitte uskoa että iski kova paniikki ja ajattelin että olen onnistunut pilaamaan lapseni ensimmäiset synttärit. Kävelin täällä ympäriinsä kyyneleet silmissä ja sanoin lapselle että äiti itkee onnesta, kun sinä olet jo niin iso. Oli ihan sietämätön ajatus, että juhlat olisi peruttu minun takiani. Onneksi kuitenkin kuume lähti heti pois kun sain nukuttua ja seuraavana päivänä olinkin jo ihan kunnossa. Juhlat siirrettiin kuitenkin varmuuden vuoksi sunnuntaille, jotta voitiin olla varmoja, ettei vierailla olisi juhlien jälkeen kotiinviemisinä jotakin mukavaa flunssaa.

Liisa Seppälä

IMG_9907

Lapsi oli onnellinen synttärisankari ja osasi jo leikkiä muiden lasten kanssa. Illalla vielä iloisena katseli saamiaan leluja. Mikä helpotus, kun juhlat saatiin pidettyä ja kaikki meni tosi hyvin. Seuraavaksi jäädään odottamaan Artun synttäreitä jotka on jo perjantaina. Arttu tosin kielsi järjestämästä yhtään mitään. Sen verran suuri ponnistus nämä viikonloppuiset juhlat olivat.

Hyvää yötä kaikille! Me katsotaan vielä mun veljen dokumenttielokuva telkkarista (Swing Game TV1 klo 21.30) ja sitten on mun vuoro lähteä pitämään unikoulua numero 130. Toivottakaa onnea ja toivokaa etenkin, että meillä viimein alettaisiin nukkumaan!

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top