skip to Main Content

Tervetuloa vuosi 2016!

Vuosi 2015 oli kaikkea muuta kuin merkityksetön. Kuluneena vuonna tapahtui valtavan suuria asioita, joista suurimpana luonnollisesti meidän lapsen syntymä viime maaliskuussa. Koskaan en ole yhden vuoden aikana muuttunut itse niin paljon. Minusta on tullut empaattisempi ja herkempi. Olen oppinut tehokkaammaksi ja myös sietämään epäjärjestystä. Toisaalta olen ollut väsymyksestä kiukkuinen ja joskus pyörinyt itsesäälissä. Ehkä voisi sanoa että aika elämäntäyteinen vuosi siis.

Liisa Seppälä

Liisa Seppälä

Uuden vuoden aattoa vietimme ensin iltapäivään saakka kotosalla. Artulla oli vielä työhommia tehtävänä ja toisaalta nautimme hitaasta lähdöstä. Rakettiostosten kautta suuntasimme vanhempieni luokse. Kuten jouluna, tälläkin kertaa kokoonnuimme sinne kaikki sisarukset perheineen. Pienet serkukset leikkivät innokkaasti ja meidän pieni lapsi oli tyytyväisenä jonon jatkona. Raketeista hän ei välittänyt. Meillä oli ostettuna kahdeksan erilaista pataa, joita posauttelimme perinteikkäästi viereisellä hiekkakentällä. Ja onneksi oli tähtisadetikkuja! Nauratti kun jälkikäteen katselin miten sekopäisen näköinen pariskunta me ollaan!

Liisa Seppälä

uusivuosi11

uusivuosi10

Lapsen nukkumaanmenoaika on jo yhdeksältä, joten lähdimme siiheksi kotiin. Oli ihanaa käpertyä viltin sisään glökimukin kanssa. Olin muutenkin varannut meille herkkuja illaksi. Lapsen syntymän jälkeen meillä on ollut harvoin aikaa rentoutua kahdestaan. Yleensä teemme iltaisin kumpikin omia hommiamme. Kaikkea niinkin hohdokasta, kuin laitamme tiskejä tai maksamme laskuja. Olkkarinikkunasta näkyi toisella rannalla puolen yön aikaan ammuttuja raketteja. Vuosi vaihtui ja me menimme nukkumaan. Aamu valkeni aurinkoisena. Toivottavasti vuosi 2016 jatkuu yhtä valoisissa merkeissä.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top