skip to Main Content

Tänään kolkyt vee!

Tässä tulee nyt virallinen synttäripäivitys juuri kolmekymmentä vuotta täyttäneeltä nuorelta naiselta! Tarkoitus oli laittaa tähän erilaisia kuvia vuosien varrelta, mutta valtavan kuvahistorian selaaminen aiheutti myötähäpeää, tunteikasta muistelua, ahdistumista vanhenemisesta sekä muutamia onnenkyyneleitä. Jätin siis selaamisen kesken ja keskityn tässä kirjoituksessa nyt olennaiseen. Eli siihen, että taidan todellakin olla nyt nainen parhaassa iässä. Ja aion jatkaa tästä eteenpäin vielä jonkin aikaa samalla ajatuksella. Olo on itsestä tällä hetkellä aika hyvä. Vuosi vuodelta uskottavuus kasvaa ja tytöttely vähenee. Elämänkokemusta löytyy, mutta silti jalka nousee kuin nuorella tytöllä. Toisaalta enää ei paistatella nuorten yrittäjien parrasvaloissa, vaan ihmiset odottavat jo osaamista. Ehkä pian jo Alkon kassakin ajattelee, että tältä aikuiselta naiselta ei tarvitse tivata henkilöllisyystodistusta.

Mutta kyllä elämällä on hyvä huumorintaju, kun laittaa minut täyttämään kolmekymmentä vanhojenpäivänä! :D Hyvää vanhojenpäivää/mun synttäripäivää siis kaikille vanhoille ja nuorille!

-Liisa

This Post Has 2 Comments

  1. Onnea tätäkin kautta! Kiva että siusta tuntuu nyt siltä että olet nainen parhaassa iässä, koska sitten kun täytät 40v. huomaat, että silloin olet sitä taas 🙂 Mutta vain eri tavalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top