skip to Main Content

Provinssi on täällä taas!

Yksi vuoden parhaista viikoista on käsillä, kun tänä viikonloppuna Seinäjoella festarikansa matkaa kohti Törnävää ja Provinssia. Ja tällä kertaa pitkän odotuksen jälkeen myös minä pääsen mukaan! Näistä kuvista voitte nähdä, että viime festarikerrasta on kulunut jo jokunen vuosi ja tosiaan lasten syntymän jälkeen meillä ei ole ollut tätä ennen mahdollisuutta osallistua.  Me ostettiin asunto Seinäjoelta tänä keväänä, joten festaripäivien välissä päästään lataamaan akkuja omaan kotiin. Lastenhoitokin on järjestynyt, kun mummu tulee tänne meille hoitamaan lapsia sillä aikaa kun me juhlimme. Täydellistä, kun ei tarvitse olla myöskään lapsista erossa koko viikonloppua. <3

No sitten muutama sana siitä, minkä takia Provinssiin on pakko päästä.  Ensinnäkin, Provinssissa on oma tunnelmansa. Näin pitkän historian omaava ja suuri festaritapahtuma on jo itsessään niin legendaarinen, että haluan olla osa sitä. Olen myös kuullut paljon hyvää siitä, miten tapahtuma on kehittynyt viime vuosien aikana. Mahtavaa päästä näkemään miten homma nykyisin toimii. Täällä Pohjanmaalla tosiaan osataan järjestää suuria tapahtumia.

Toinen iso syy siihen, miksi juuri Provinssi sopii meille, on meidän kahden melko erilainen musiikkimaku. Provinssin musiikkitarjonta on onneksi genrerajat ylittävää. Minä metsästän suomalaisten artistien keikkoja ja Arttu kuuntelee kaikkia niitä, joista en ole koskaan kuullutkaan. Onneksi Spotifyn Provinssi-listalta voi laajentaa omaa musiikkituntemustaan ja samalla opetella kappaleita ulkoa.

Tämä kirjoitus on osa yhteistyötä, mutta se ei yhtään vähennä sitä, että olen totaalisen innoissani tulevasta! Jokainen pienten lasten vanhempi tietää sen fiiliksen, kun pääsee puolison kanssa ihan kahdestaan juhlimaan. Päivitän Provinssikuulumisia heti festareiden jälkeen. Ja jos näette meidät siellä, niin tulkaa juttelemaan. Ihan mahtavaa kun kaikki tutut kerääntyvät yhdeksi viikonlopuksi samaan paikkaan! :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top