skip to Main Content

Muistoja kerhohuoneelta

Autan tekemään Kotkan Kehitysvammaisten tuki ry:n jäsenkirjettä, joka julkaistaan pari kertaa vuodessa. Uusin kirje julkaistiin toissa viikolla ja kävin sitä varten kuvaamassa uutta kerhohuonetta. Kerhohuone sijaitsee Kotkan keskustassa ja siellä järjestetään erilaisten kerhojen lisäksi juhlia ja myyjäisiä ympäri vuoden. Nyt tilat on kokonaan remontoitu ja huone on saanut uuden keittiön ja ulko-oven kadun puolelle.

Samalla kun katselin uutta kerhohuonetta, mieleeni tuli monia vanhoja muistoja sieltä. Siellä vietettiin meidän toista hääjuhlaa. Viralliset häät pidettiin Vanajanlinnassa, joten sovimme, että juhlistamme erikseen vielä Kotkassa. Meidän Vanajanlinnan häät olivat aika riehakkaat, muttei mitään verrattuna näihin kerhohuoneella pidettyihin juhliin. Päätin kaivaa vanhat kuvat esiin ja olihan niitä hauska katsoa muutaman vuoden tauon jälkeen. Artun bestmanina toimi meidän hyvä ystävämme Juksu. Olemme tunteneet Juksun jo kuuden vuoden ajan ja meitä yhdistää kiinnostus urheilua kohtaan. Hääjuhla kesti vain pari tuntia, mutta se piti sisällään aivan kaiken mitä hyviin häihin kuuluu. Ensin oli esityksiä, sitten kakun leikkuu ja kahvittelu, jonka jälkeen tanssittiin. Ai niin, kyllähän siellä oli myös morsiamenryöstö.

Arttu Seppälä

kerhohuone3

Liisa Seppälä
Maija toi meille häälahjaksi itse tekemänsä sarjakuvan. Maija oli mukana meidän pitämässä sarjiskerhossa.

Liisa Seppälä

Arttu Seppälä

Liisa Seppälä

Toinen hieno muisto Kerhohuoneelta on, kun Arttu sai siellä Vuoden kaveri-palkinnon vuonna 2013. Se kunniakirja on meillä kehystettynä työhuoneessa. Kotkan Kehitysvammaisten tuki ry:n jäseneksi on tervetullut kuka tahansa ja voin lämpimästi suositella liittymistä mukaan. Vastaavanlaista toimintaa löytyy myös muualta Suomesta ja voit etsiä omaa paikallisyhdistystä Kehitysvammaisten tukiliiton sivuilta.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top