skip to Main Content

Kolmekymppisillä

Eilen vietettiin parhaan ystäväni Annan 30-vuotissynttäreitä naamiaisten merkeissä. Teemana oli menneet vuosikymmenet ja vieraat olivat löytäneet asunsa kaikilta mahdollisilta eri vuosikymmeniltä. Meillä oli valmiina aidot 70-luvun vaatteet, mutta jouduimme toteamaan koesovituksen jälkeen, että 70-luvulla ollaan oltu laihoja! Kumpikaan meistä ei saanut asuaan päälleen ja piti löytää toinen teema. Ainut mihin sain varmasti sullottua ison mahani oli luonnollisesti 2000-luvun alun hiphop-vaatteet. Olimme yhtä mieltä, että tämä tyyli pitäisi ehdottomasti saada takaisin. Jos ei tyylikkyytensä, niin ainakin mukavuutensa takia. Ja taskuihin mahtui hurjat määrät tavaraa!

Juhlat järjestettiin Annan miehen Jussin sukulaisten upeaksi remontoidussa juhlatilassa. Innostuin valokuvaamaan, kun kaikilla oli niin hienoja asuja. Lapsia oli juhlissa paljon ja he leikkivät omia leikkejään pihalla, kun satuin kävelemään kameran kanssa ohi. Aika hauska kuva tuli keinussa roikkuvista serkuksista.

Anna ja Jussi ovat tunnettuja taidostaan järjestää mahtavia bileitä ja jälleen kerran meillä oli mielettömän hauskaa! Harmitti että pystyin vain istumaan ja juomaan kokista, mutta menoa oli silti hauskaa seurata vähän sivustakin. Kun Bomfunk MC’s:n Freestyler pärähti soimaan, Arttu löysi jostain kyvyn breikata ja järjesti pienen shown tanssilattialla. Jos ei oteta huomioon minun tämän hetkistä fyysistä olotilaa niin meininki oli aika sama kuin ennen lapsia. Teki hyvää olla kahdestaan liikkeellä ja nähdä kavereita ihan rauhassa. Poikamme oli hoidossa minun vanhemmilla ja menimme itsekin sinne nukkumaan. Saimme vielä nukuttuakin melkein yhdeksän tuntia ja tänään on ollut tosi hyvä mieli ja energinen olo. Olemme muutenkin viettäneet tänään poikkeuksellisesti ihan vain vapaapäivää.

img_4672

img_4629

img_4616

img_4777

img_4779

img_4810

img_4820

Lopuksi iso kiitos taas kerran upeista juhlista! Ja kiitos hyvästä ruuasta, jota olen viime aikoina oppinut arvostamaan oikein erityisen paljon.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top