skip to Main Content

Kiitos Provinssi!

Viikko on vierähtänyt Provinssista ja pikku hiljaa alkaa palautumaan. Kävin eilen Törnävällä kesäteatterissa ja ajelin tyhjällä festarialueella pyörällä. Hymy nousi huulille. Olipahan mahtavat kolme päivää! Olimme itse asiassa jo heti torstaina jonossa odottamassa porttien avautumista. Seurueeni oli mitä parhain, kun mukana oli Artun lisäksi myös meidän ihanat lapset. Lapset tykkäävät Ellipsistä, joten päätimme kokeilla josko festarireissu onnistuisi mini-ihmisten kanssa. Ja itse asiassa homma toimi erittäin kivasti! Matkalla oli paljon ihmeteltävää, kun koko festarialueelle levittäytyi mitä värikkäämpiä ja hienompia taideteoksia. Taiteen tuominen ihmisten pariin on todella hyvä idea! Juuri tuollaisissa paikoissa taidetta pitää esitellä.

Torstai-illaksi veimme lapset kotiin mummun hoitoon ja pyöräilimme itse takaisin juhlimaan. Meillä oli kolmelle päivälle VIP-liput ja voin suositella muillekin. VIP-alue takasi hyvät näkymät lavalle, lyhyemmät jonot tiskille ja vesivessat. Lisäksi alueella oli ravintola ja katettu alue sateen varalle. Sadetta ei onneksi kolmen päivän aikana näkynyt.  Tunnelma festareilla oli niin hauska, että meiltä jäi monet suunnitellut keikat katsomatta. Se ei sinänsä haitannut, sillä keikkojen aikana vietimme aikaa ystävien kanssa.

Provinssi aloitti mahtavalla tavalla meidän kesän Seinäjoella. Ensi vuonna menemme taatusti uudestaan. Tämä teksti on osa erittäin mieluista yhteistyötä Provinssin kanssa. Kiitos vielä! <3

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top