skip to Main Content

Jäätävän hyvä hääpäivä

Tiistai-iltapäivän vietimme ravintolassa istuen ja muistellen yhteisiä vuosiamme. Olimme päättäneet mennä Vaustiin syömään neljän ruokalajin illallisen. Tosin tämä meidän kello on sen verran sekaisin, että painelimme paikanpäälle jo lounasaikaan. Onneksi Vaustin mahtava asiakaspalvelu ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan meille tehtiin yllätysannokset, jotka sekä näytti että maistui tosi hyviltä.

Vausti

Olimme sopineet, että kumpikin miettii viisi hyvää muistoa, joita sitten kerromme ruokailun ajan vuorotellen. Mukana ei saanut olla mitään perus häät ja lapsen syntymä- juttuja vaan sellaisia tilanteita, joita toinen ei ehkä edes muistaisi. Se osoittautua erittäin hyväksi ideaksi ja nauroimme kummatkin vanhoja juttuja vedet silmissä.  Pääsimme pääruokaan ja Artun kolmanteen muistoon, kun työpuhelin soi. Loppuajan puhuimme töistä. Tosin sekin oli hauskaa, kun ideointi oli lennokasta.

Arttu Seppälä

Vausti

Liisa Seppälä

Vausti

Ruuan jälkeen lähdimme vielä käymään kaupassa, koska ajattelimme että olisi mukavaa kävellä kauniissa pakkassäässä. Sadan metrin verran se olikin oikein raikasta, mutta sen jälkeen tuntui että ripset jäätyy kiinni. Ei varmaan auttanut, että testailimme uutta lisäsalamaa matkan varrella.

Liisa Seppälä

Ilta meni tietysti seuratessa piinaavan jännittävää jääkiekkopeliä. Hyvillä mielin sai mennä nukkumaan voiton jälkeen. :)

Muuten, tuo ensimmäinen valokuva on sarjakuvasta, joka julkaistiin Ilkassa meidän hääpäivänä kolme vuotta sitten. Ja tuossa mustavalkoisessa kuvassa näkyy korvikset, jotka Artun täti teki minulle lahjaksi. Ne on tehty koristekivistä, joita meillä oli pöydillä häissä. Aika harvoin uskallan niitä käyttää, kun niissä on niin paljon tunnearvoa. Ihanat korut ja ihana idea! :)

Niin ja jos joku ihmettelee miksei Artusta ole enempää valokuvia, niin se johtuu siitä, että Artulla on silmä mustana. Oli saanut jonkin tällin koristreeneissä. Sopivasti just vuoden vaihteen tienoilla, kun kaikilla muillakin snägäritappelijoilla on silmät mustana.

Mukavaa loppiaista kaikille! Itse vietän päivän siivoten joulukoristeita takaisin kaapin perukoille. Muistakaahan laittaa tarpeeksi lämmintä päälle, jos matkaatte torille.  :)

-Liisa

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top