skip to Main Content

Glamouria

Vietin torstai-iltaa Kotkan Klubilla Vaikuttajanaisten Glamour-illassa. Tarjolla oli paljon herkkuja, viiniä, Raili Hulkkosen meikkausvinkkejä sekä muotinäytös. Tilaisuus oli todella hyvin järjestetty ja ihmiset viihtyivät. Olen vasta tällä viikolla ollut edes hieman pidempiä aikoja tyttärestäni erossa. Torstain piti olla useamman tunnin irtiotto arjesta. Varauduin menoon jo viikkoa ennen, kun kokeilin että onnistuuko tytöltä tuttipullosta ruokailu. Näytti siltä että hän tajuaa miten tuttipulloa käytetään. Keskiviikkona päätin varmistaa että homma varmasti sujuu, mutta ilmeisesti vauva oli kokonaan unohtanut pullosta syömisen taidon. Harjoittelimme koko keskiviikon ja vielä torstainkin, muttei siitä tullut mitään. Tiesin siis jo lähtiessäni, että ilta luultavasti loppuisi melko lyhyeen, vaikka maitoa oli jääkaapissa vaikka kuinka paljon. Ja niinhän siinä kävikin että puolentoista tunnin jälkeen tuli viesti että äitiä tarvitaan kotona.

Näyttää siis nyt siltä että vietämme tyttäreni kanssa hyvin tiiviisti aikaa yhdessä ainakin seuraavat kuukaudet. Yritän nyt kuitenkin päästä edes kuntosalille käymään, vaikka kaikki pidemmät illanvietot jääkin nyt välistä. Toivotaan että hän vielä oppii juomaan pullosta. Kaikenlaisia ongelmia sitä voikin olla. Imetysdiettikin jatkuu lähes yhtä suppeana kuin ennenkin. Kyllä söi naista katsoa kaikkia niitä herkkuja joita Klubilla oli tarjolla. Toivottavasti ensi kesänä taas grillataan. Pakko oli kuitenkin ottaa herkuista kuvia, että voitte sääliä, kun en päässyt niitä syömään.

Uskomatonta tämä äitiys. Tarkoitus on kertoa teille Vaikuttajanaisten Glamourillasta, mutta päädyn kirjoittamaan kaksi kappaletta imetyksestä. No tässä nyt kuitenkin näitä kuvia:

Aika hienolta näyttää vai mitä? Kivaa viikonloppua kaikille! Mä taas tuijotan koko viikonlopun ikkunasta merelle ja vahdin ettei kukaan tipu jäihin. Siellä oli tänäänkin joku kävelemässä enkä voinut muuta kuin tuijottaa kännykkä kädessä valmiina hälyttämään apua.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top