skip to Main Content
liisa seppälä

Hyvinvointihaaste: Uusi suosikkisarja Diego Dalla Palma

Pääsin mukaan Hyvinvointihaasteeseen viime keväänä ja ulkonäköäni laitettiin kerralla oikein kunnolla kuntoon. Samalla sain Hair&Beauty Spa:n ammattilaisilta käskyn pitää jatkossa itsestäni parempaa huolta. Olin siis pessyt kasvoni aiemmin lähinnä palasaippualla ja kosteusvoiteena olin käyttänyt milloin mitäkin käsirasvoista alkaen. Eihän siinä ollut mitään järkeä, mutta en vain oikein tiennyt mistä olisin aloittanut. Tarvitsin juuri sitä, että minua ystävällisesti kädestä pitäen opetetaan alkuun. Minulle valittiin juuri omalle ihotyypilleni sopivia Diego Dalla Palman tuotteita, joilla pääsin aloittamaan itsestäni huolehtimisen myös kotona. Olen nyt käyttänyt tuotteita jo melkein vuoden, enkä vaihtaisi niitä enää pois. Tässä yhteistyössä oli parasta se, että tämä itselleni täydellisesti sopiva tuotesarja löytyi. Ja samalla Diego Dalla Palma sai minusta elinikäisen asiakkaan. Joulupukkikin osasi jo tuoda näitä tuotteita minulle lahjaksi. Kerron teille muutamista suosikkituotteistani.

Aivan ykkönen kaikista on silmänympärysvoide! En ole aiemmin koskaan uskonut, että niillä on juuri minkäänlaista tehoa ja aloitin käytön erittäin skeptisesti. Laitoin voidetta kuitenkin säännöllisesti ja reilun viikon käytön jälkeen tummat silmänaluset olivat lähteneet vaalenemaan. Meni hetki ennen kuin tajusin, että se on voiteen ansiota. Olen aina harmitellut sitä, että näytän ilman meikkiä niin väsyneeltä. Hukkasin silmänympärysvoiteeni hetkellisesti ja mustat silmänaluset palasivat. Nyt minulla on kaksi voidetta, toinen yläkerran vessassa ja toinen alakerrassa, jotta sama ei toistu. Se voide on oikeasti ihmeellisen tehokas, vaikka onkin tarkoitettu herkälle iholle. Jotenkin olen aina ollut taipuvainen ajattelemaan, ettei herkän ihon tuotteissa olisi samanlaisia tehoja. Ylläri, olin taas väärässä.

Misellivettä käytän aamuin illoin puhdistamaan kasvoni. Sitä ei tarvitse pestä pois, joten se ei kuivata ihoa. Jostain syystä vihaan kasvojen pesemistä vedellä, joten tämä sopii minulle erittäin  hyvin. Olen käyttänyt myös toisten sarjojen misellivesiä, mutta tämä Diego Dalla Palman tuote on ollut paras. Sain myös aivan mahtavan Jellykuorinnan, jossa on sokerikiteitä. Se on todella hauska tuote ja sitä käyttäessä tulee ylellinen olo. Se johtuu varmaan kuorintageelin hyvästä tuoksusta. Sillä on myös sellainen hassu ominaisuus, että se tuntuu iholla lämpimältä. Ja se on todella tehokas ja kirkastaa kyllä kasvot. Ihoa olen kosteuttanut silmänympärysvoiteen lisäksi päivisin herkälle iholle tarkoitetulla kevyellä päivävoiteella ja öisin Perfection-linjan yövoiteella. Tämä on ensimmäinen talvi, kun kasvoja vaivaava kuiva ihottuma on pysynyt pois.

Kannattaa tutustua myös Diego Dalla Palman laajaan meikkivalikoimaan. Sieltä olen kokeillut meikkivoiteita, huulipunia ja puuteria. Suosikkituotteeni meikkipuolelta on erittäin kevyt sävyvoide, joka kulkee nimellä Illuminating foundation. Kiva käyttää vähän kevyempiä meikkivoiteita, kun oma iho on kunnossa eikä tarvitse peittää mitään.

Suosittelen marssimaan Hair&Beauty Spa:han ja kyselemään ammattilaisilta sinulle sopivista tuotteista. Voit myös tehdä ostoksia nettikaupassa: www.spastore.fi

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top