skip to Main Content

Hyvinvointihaaste: Uudet hiukset!

Tämä on sellainen blogipostaus, johon ei oikeastaan tarvitsisi kirjoittaa mitään. Kuvat kertovat tämän muutostarinan paremmin kuin hyvin. Olin siis käynyt viisi vuotta aiemmin kampaajalla ennen kuin istuin Hair & Beauty Spa:n Saanan tuoliin. Lopputulos on niin paljon parempi kuin osasin kuvitella! Tämä hiusten vaalentaminen on mennyt jättiharppauksia eteenpäin näinä vuosina kun olen pakoillut kampaajaa! Toivoin ettei hiuksiin tulisi selkeää juurikasvua, joten hiukset värjättiin balayage-tekniikalla. Ensin tupeerattiin ja sitten tehtiin liukuvärjäys. Olin varautunut siihen, että hiukset ovat käsittelyn jälkeen todella kuivat ja vaalea sävy on pakostakin minun punapigmenttisissä hiuksissani keltainen. Saana sävytti hiukset tosi kauniin sävyisiksi ja niissä on nuden, helmiäisen ja shampanjan sävyjä. Ja mikä erikoisinta, hiukset tuntuvat parempikuntoisilta kuin ennen käsittelyä! Syynä on Olaplex-tehohoito, joka hiuksille tehtiin värjäyksen yhteydessä. Se vahvistaa, suojaa ja korjaa vaurioita hiuksissa. Hiuksista jäi ihanan pehmeät ja nuo mahtavat kiharat olivat tosi kestävät, vaikka yleensä kiharat eivät hiuksissani kauaa viihdy. Ei siis missään nimessä kannata alkaa vaalentamaan hiuksia kotona vaan luottaa tässäkin asiassa ammattilaisiin. Sain mukaani vielä hiusten kotihoitotuotteet, joista kirjoitan teille toisessa kirjoituksessa lisää.

Saanan löydät Hair & Beauty Spa:sta ja hän on erikoistunut hiusten vaalentamiseen. Ihana tyyppi ja todella taitava! <3
Sain vinkkejä siihen, miten hiukset kannattaa kihartaa ja miten kiharoista saa kestäviä.
Vasemmalla hiukset ennen värjäystä ja oikealla värjäyksen jälkeen. Vaikeaa uskoa, että minun hiukset näyttävät noin kiiltäviltä, ilmavilta ja paksuilta! <3
Vasemmalla olen ennen Hyvinvointihaasteen aloittamista ja oikealla nyt. Uskomatonta kyllä, olen molemmissa ilman meikkiä!

Tämä hiusten värjäys oli ehkä se radikaalein muutos mikä minulle on tässä haasteessa tehty. Pää on ollut melko pyörällä kun näitä erilaisia hoitoja ja huoltoja on tehty nopeaan tahtiin ja peilikuva on muuttunut tosi paljon! Elämänlaatu on parantunut, kun meikkaamiseen ei mene enää niin paljon aikaa. On tullut lähdettyä helpommin esimerkiksi kaupungille, kun valmistautuminen on nopeampaa. Kun peilistä katsoo aamuisin pirteämmän näköinen nainen, on helpompi aloittaa päivä hyvillä mielin. Hyvinvointihaaste jatkuu edelleen ja nyt kun suuret muutokset on tehty, aletaan opetella sitä, että näistä asioista tulisi rutiinia.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top