skip to Main Content

Hyvinvointihaaste: Ripsipidennys

Nyt on tapahtunut paljon tämän naisen ulkonäölle! Viime viikko alkoi sillä, kun Hair & Beauty Spa:n Merlin laittoi minulle ripsiin pidennykset. Olin odottanut sitä tosi paljon! Ripseni ovat ihan vaaleat ja vaativat aina ripsiväriä. Nyt on ollut aika niin kortilla, ettei sitä ole riittänyt meikkaamiseen. Aina pitää ainakin valita, laittaako hiukset vai meikin, ja monesti jää molemmat laittamatta. Sitten tulee laitettua ihan mitä sattuu vaatteita päälle kun ei jaksa pukeutua hyvin, koska on ilman meikkiä ja hiuksetkin vain ponnarilla. Olen haaveillut ripsipidennyksestä, mutta jotenkin ajatellut että ne ovat hankalat.

Tässä asiassa jos missä kaipasin ammattilaisen mielipidettä siitä, millaiset ripset kannattaa valita. Eihän minulla tietenkään ollut käsitystäkään minkä pituiset ripset ovat sopivat. En halunnut liian vaatimattomia, mutta pelkäsin myös että jos näytänkin pidennysten kanssa luonnottomalta. Merlin osasi kuunnella minun toiveeni ja ehdotti klassisia ripsiä, jotka eivät kuitenkaan olisi liian lyhyet. Mielestäni ripsien valinta onnistui täydellisesti.

Ripset ovat nyt olleet minulla viikon ja olen todella yllättynyt niiden helppoudesta. Luulin että tässä tapauksessa joudun kauneudesta kärsimään. Ajattelin että ainakin nukkumiseen ripset vaikuttavat. Olen kuitenkin pystynyt nukkumaan aivan kuten ennenkin ja ripset ovat pysyneet todella hyväkuntoisina koko tämän ajan kun ne ovat minulla olleet. On ollut ihanaa lähteä kauppaan tai urheilemaan ilman meikkiä ja olla samaan aikaan tyytyväinen ulkonäköön.

Samalla reissulla sain myös lakatut kynnet ja seuraavana päivänä hiukseni kokivat totaalisen muutoksen. Kerron niistä seuraavaksi. :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top