skip to Main Content

Hyvinvointihaaste: Ripsien ja kulmien värjäys ja kasvohoito

Viime viikolla pääsin hyvinvointihaasteessa siihen pisteeseen, että minulla oli ensimmäinen käynti Hair & Beauty Spa:ssa. Kuten aiemmin kerroin, niin se on paikkana sellainen että kaikki mahdolliset kauneudenhoitoon liittyvät asiat löytää saman katon alta. Ohjelmassa oli kasvohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys. Minua hoiti aivan ihana Linda. Oli todella helppo mennä kasvohoitoon, kun Linda kertoi että hän on päätynyt ammattiinsa siksi, että haluaa tehdä ihmisille hyvää. Olen juuri niitä tyyppejä, jotka saapuvat hoidettavaksi anteeksi pyydellen. Olen aina varma että ihmiset ovat pakotettuja ammattiinsa. Oli siis ihanaa tuntea itsensä tervetulleeksi etenkin, kun olin ennakkoon jännittänyt käyntiä.

Kulmat ja ripset värjättiin ensin ja olen niihin todella tyytyväinen! Olen värjännyt aiemmin itse ja kuvitellut että se on ihan sama teenkö itse vai tekeekö ammattilainen. No ei se kyllä ole. Kulmat sai tosi hyvän muodon ja sävy on juuri sopiva. Ripsien ja kulmien värjäyksen jälkeen tehtiin ddp professional RVB Skinlab Perfection-kasvohoito. Sillä lähdettiin hakemaan ihooni kosteutusta ja kirkastusta. Ensin tehtiin alkupuhdistus, kuorinta, levitettiin a-öljy, hierottiin, laitettiin b-naamio ja lopuksi c-öljy. Iho kyllä kirkastui huomattavasti siitä sameasta ja väsyneestä ihosta, jota ei ollut kunnolla hoidettu pitkään aikaan. Olin ihan ihmeissäni kuinka pehmeältä iho hoidon jälkeen tuntui!

Ajattelin ensin että menen rentoutumaan kasvohoitoon ja pyrin hoitamaan sen kuten muutkin asiat elämässäni, tehokkaasti ja hyvin. Lähdin siis taas suorittamaan. Sitten siinä maatessani tajusin, kuinka äärettömän vaikeaa minun on rentoutua edes hetkeksi. Se hellittäminen on niin hirveän pelottava ajatus. Tuntuu, että jos antaa itsensä rentoutua niin tulee romahdus. Tämä kasvohoitokokemus oli paljon enemmän kuin ihonhoitoa. Minut pakotettiin pysähtymään, kun tarjolla ei ollut puhelinta, tietokonetta tai lapsia joita passata. Mieli yritti tarttua kaikkeen mahdolliseen hoitamattomaan asiaan ja jouduin keskittymään että sain tekemättömät asiat siirrettyä syrjään ja mielen tyhjennettyä. Mutta tosiaan lopulta onnistuin ja olo oli todella hyvä hoidon jälkeen! Tuntui että tämä itsensä etsiminen otti harppauksia eteenpäin. Jatkossa rentoutuminen kuuluu elämääni ja se hoidetaan muuten kuin samalla telkkaria katsoen. Tällaiset hemmottelut ovat hyvä tapa pysähtyä kuuntelemaan itseään.

Haluan vielä kiittää Lindaa, joka ei ehkä siinä hetkessä tajunnutkaan kuinka paljon minua auttoi eteenpäin! Olo on uudestisyntynyt. :) Varatkaa aika Hair & Beauty Spa:sta ja ottakaa vähän aikaa itsellenne. :)

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top