skip to Main Content

Hyvinvointihaaste: Huoltohommia

Olen tämän kevään hyvinvointihaasteen myötä innostunut erityisesti kahdesta kauneuteen liittyvästä asiasta, joita ylläpidetään säännöllisillä huolloilla. Ensimmäinen asia on kynsien geelilakkaus. Kädet ovat melko paljon esillä ammattini vuoksi ja silti olen niitä viime vuodet laiminlyönyt. Aikaa ei kynsien lakkaukseen ole, joten viikkoja kestävä geelilakkaus on ollut pelastus! Ja kun kynnet ovat olleet kunnossa, niin onpahan tullut laitettua iltaisin kosteusvoidettakin käsiin. Niin se itsestä huolehtiminen tavallaan ruokkii itse itseään, kun vain pääsee alkuun. Nämä jussikuvioiset kynnet taiteili Tiina Hair&Beauty Spa:sta.

Olen myös ollut todella onnellinen ripsipidennyksistäni, jotka ovat helpottaneet arkea huomattavasti. Ripsien kanssa tarvitsee hyvin vähän muuta meikkiä ja tarvittaessa voi lähteä liikenteeseen ihan hyvin myös ilman meikkiä. Hassua miten positiivinen vaikutus sillä on ollut yritystoimintaani. Sitä en olisi koskaan arvannut. Huolitellun ulkonäön ansiosta olen kuvannut enemmän videoita ja kuvia someen omiin ja yritykseni kanaviin. Esiintyminen on ollut helpompaa ja videoita on pystytty kuvaamaan nopeammin lyhyemmällä valmistautumisajalla. Videoiden kuvaaminen on sen verran jännittävää jo muutenkin ettei sitä halua tehdä ainakaan silloin, jos ei tunne itseään hyväksi.

Miia huolsi ripseni kuukausi sen jälkeen kun ne oli laitettu ekan kerran. Hienot ja kestävät tuli :)

Ensi viikolla minulla ilme muuttuu kun kampaajalla käynnin lisäksi haen kahdet upouudet silmälasit käyttöön. Laitan teille kuvia niistä kunhan ensin itse vähän totun niitä käyttämään.

-Liisa

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top