skip to Main Content

Hyvinvointihaaste: Geelilakkaus kynsiin

Voitte kuvitella että piirtäjälle kädet ovat melko tärkeä asia. Tässä on kuitenkin taas sellainen kohta kropasta, jonka huoltamisen olen jättänyt lähes kokonaan pois. Pienten lasten äideillä kädet kuivuvat, koska niitä joutuu aivan koko ajan pesemään. Usein tulee ulkona kylmässä oltua hetkittäin ilman hanskoja, kun pitää niistää lasten neniä tms. Käsien rasvaaminen on aivan mahdotonta, sillä vähän väliä pitää jommalle kummalle joko kuoria omenaa tai tehdä jotain muuta mihin rasvaiset kädet eivät sovellu. Kynsien lakkaaminen tuntuu erittäin vaikealta ajatukselta. Se kiinnostaa lapsia aivan liian paljon, että sen voisi tehdä heidän lähellään. Hajukin on liian vahva. Aikaa ei ole siihen että sulkeutuisin johonkin lakkaamaan ja kuivattamaan kynsiä.

Minulla on paksut kynnet ja olen pitänyt ne pitkinä jo ala-asteikäisestä saakka. Olen aina aiemmin lakannut ne säännöllisesti ja ollut niistä ylpeä. Jouduin oikein pohtimaan, että koska olen viimeksi laittanut kynsilakkaa. Tajusin että viime kerrasta on jo neljä vuotta! Esiinnyn piirustusnäytöksissä, joissa käteni heijastetaan valkokankaalle. Ei ole mitenkään mukavaa katsoa niitä kuivia koppuroita kahden metrin kokoiselta kankaalta.

Hair & Beauty Spa:ssa pääsin kokeilemaan kynsiini geelilakkausta. Se siis laitetaan omiin kynsiin ja se kestää monta viikkoa. Omani ovat olleet nyt viikon eikä niissä ole pienintäkään kulumaa. Uusi lakkaus on aiheellinen sitten, kun kynsi on kasvanut liian pitkäksi. Kynsien lakkaus on oikeastaan tosi lähellä omaa työtäni. Se vaatii luovuutta ja tarkkuutta. On hienoa nähdä millaisia erilaisia kuvioita ammattilaiset keksivät kynsiin tehdä. Minulle Emma loihti jussikuviota nimettömiin. Pohjavärinä on sama punainen kuin Pöyrööt-näytelmän ulkoasussakin. Kynnet tuntuvat lakkauksen jälkeen entistä paksummilta eikä ole vaaraa että ne repeytyisivät samoin kuin lakkaamattomat kynteni.

Tässä on taas yksi sellainen asia joka todella helpottaa arkeani. Mieli on aina iloinen kun kädet näyttävät hyviltä. Uusien kynsien innoittamana levitän nykyisin yöksi käsiini paksua voidetta ja sujautan päälle puuvillahanskat.  Hair & Beauty Spa:lla on muuten omat instagram-sivut pelkästään kynsisalongille. Sieltä itse hain inspiraatiota ja ihailin toisten upeita kynsiä. Laittakaahan seurantaan:  https://www.instagram.com/hair_beauty_spa_kynsisalonki/

-Liisa

 

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Back To Top